sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kht Kesälän & Kht Sisusatulan kisat

Kisoista siis kotiuduttu, oli mahtavaa taas kerran. Osallistuin Rufuksella ristikkoon, 40-50cm sekä Helppo C. Betillä mentiin vaativa B. Yllätyin iloisesti sijoituksista, joita tuli yhteensä kolme kappaletta! Rufuksella voitettiin Helppo C, ja tultiin toisiksi ristikkoluokassa. Betillä tultiin toisiksi vaativassa, mutta luokassa oli mun lisäkseni vain yksi osallistuja. 


Kilpailupaikka oli aivan ihana, kaikkien saavuttua pitäjän talolle, kävelimme paikalle. Tilaa oli paljon ja pohja oli mitä mainioin. Buffetti oli hyvä ja halpa! Muistin kuin muistinkin molemmat kouluradat, vaikka panikoinkin niitä aikalailla. C meni Rufuksen kanssa ihan hyvin, mutta vaativa olisi voinut mennä Betin kanssa paljon paremmin. Molempiin esteluokkiinkin olin tyytyväinen. Näyttelyistä ei tällä kertaa Betin kanssa tullut palkintoa. 

Sääkin suosi tänään, auringon paistaessa oli jopa kuuma. Onnistunut kisapäivä takana siis. Kiitos Adalle kuvaamisesta! Blogger pilasi kuvien laadun taas ihan totaallisesti...1 kommentti:

  1. Ompas siellä ollut hienot puitteet kisata! Ja onnittelut sijoituksista, hienot kisaheposetkin ollu sulla matkassa :)

    VastaaPoista